Clasie debuteert met nederlaag: “Als Club Brugge zijnde moet je elke match winnen”

10 september 2017 09:52 - Club Brugge verloor zaterdag dan wel met 2-1 op het veld van Moeskroen, een lichtpuntje was de invalbeurt van Jordy Clasie. De nieuwkomer toonde zich onmiddellijk.

“Als je naar de wedstrijd kijkt, dan zie je dat veel tweede ballen voor Moeskroen waren. Bij vlagen waren we scherp, bij vlagen niet. En in zulke matchen gaat het net om instelling en fysiek”, aldus Clasie in een reactie aan Stadion.

Op de prestatie van ref Boucaut wilde Clasie niet te diep ingaan. “Soms heb je de scheids mee, soms niet. Maar we moeten vooral naar onszelf kijken. Als Club Brugge zijnde wil en moet je elke match winnen. Dat hebben we nagelaten.”

“Dit had de zesde opeenvolgende overwinning moeten zijn, en dan kon je rustig verder doen. Nu moeten we volgende week de puntjes op de i zetten, maar ik heb er alle vertrouwen in”, besloot Clasie.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.