‘Club Brugge dreigt naast dit toptarget te grijpen’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

27 september 2017 18:33 - Afgelopen zomer leek hij nog op weg naar het Jan Breydelstadion, maar uiteindelijk slaagde Club Brugge er niet in om de 18-jarige Krepin Diatta vast te leggen. Het jonge talent bleef de Noorse club Sarpsborg immers trouw.

Het is realistisch dat Diatta in januari, of komende zomer, wél voor een transfer opteert. Alleen is de kans groot dat Club Brugge naast het Senegalese talent grijpt.

Volgens het Engelse Metro wil Manchester United namelijk graag met Diatta aan de haal gaan. Youssoupha Fall, de zaakwaarnemer van de speler, vertelt dat er al gesprekken met de Engelse recordkampioen plaatsvonden.

“Ik wist niet dat ik werd gescout door Manchester United. Daar tekenen zou een droom zijn die uitkomt”, liet Diatta zich alvast ontvallen. “We zien wel wat er in de toekomst gebeurt.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.