Club Brugge wrijft zich in de handen: “In vergelijking met vorig seizoen voel ik mij veel beter”

Horvath - Denswil - Vormer - Poulain - De Bock - Palacios

28 september 2017 13:30 - Club Brugge kiest tijdens voetbalseizoen 2017-2018 voor opvallend jonge doelmannen met Ethan Horvath (22), Guillaume Hubert (23) en Jens Teunckens (19). De ervaren Ludovic Butelle vertoeft dan nog wel steeds op Jan Breydel, op hem wordt niet langer gerekend. Tot dusver kan Ivan Leko niet ontevreden zijn over zijn nummer één. 

Horvath is geregeld nog wel eens onzeker op een hoge bal, maar op zijn lijn liet de jonge Amerikaan al heel wat mooie dingen zien. Afgelopen weekend op Charleroi kroonde het Brugse sluitstuk zich zelfs tot matchwinnaar met twee prima reflexen.

Na een ietwat aarzelende start voelt Horvath zich naar eigen zeggen ook steeds beter in zijn vel bij Blauw-Zwart. “In vergelijking met vorig seizoen voel ik mij wel veel beter. De bedoeling was na mijn transfer in de winter om mij rustig te laten aanpassen en mij dit seizoen te brengen. Michel Preud’homme gunde mij nog enkele matchen in Play-Off 1, dat was mooi.”

“Nu speel ik elke wedstrijd en met zaken tijdens de match kan je aan het werk op een training. Ik zie mezelf week na week groeien, net als de ploeg trouwens. Op Charleroi was het echt goed, dus dat goede spel hebben ze zeker in de benen. Kijk maar naar de wedstrijd op Lokeren ook. Het systeem zit ons nu als gegoten en we worden elke week beter. De progressie die we gemaakt hebben sinds die Europese duels is immens”, besluit Horvath in Het Nieuwsblad.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.