Club-fans krijgen slecht nieuws over bekermatch tegen Roeselare

Club-fans fuck you

19 september 2017 11:30 - Vooraleer de topper tegen Charleroi op het programma staat, is er woensdagavond eerst nog het bekertreffen op bezoek bij Roeselare. Om 20.30 uur worden de achtste finales van de Croky Cup afgewerkt op Schiervelde. 

Club-fans die verwacht hadden dat de West-Vlaamse derby live zou uitgezonden worden op televisie, blijven op hun honger zitten. Rechtenhouder Telenet zal immers Westerlo – Anderlecht uitzenden op PlaySports.

Eerder dit seizoen was er ook al geen zender die geld wilde neertellen voor de Brugse Metten tegen Athletic Bilbao of de heenmatch tegen Başakşehir. Roeselare – Club Brugge zal wel (samen met alle andere bekerwedstrijden van woensdagavond) live gevolgd worden op Radio 1. Na afloop kan je vanzelfsprekend ook een verslag van de match lezen op BlauwZwartFans.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.