Club-fans richten hun woede op 1 man na nederlaag op Moeskroen: “Ge kunt er niks van”

Club-fans fuck you

09 september 2017 19:52 - Club Brugge is er zaterdagavond niet in geslaagd om zijn perfecte score te behouden in de Jupiler Pro League. Blauw-Zwart ging op Le Canonnier met 2-1 onderuit. 

Club schoot het best uit de startblokken, maar het was Moeskroen dat op voorsprong kwam. Na een lichte por van Limbombe wees scheidsrechter Boucaut naar de stip. De Brugse verontwaardiging was groot, want enkele minuten eerder kregen Ivan Leko & co geen elfmeter toen Cools onderuit getrokken werd in de zestien. Bolingi trok er zich allemaal niets van aan en schoot de strafschop feilloos binnen.

Club was desondanks niet van slag en reageerde via een knap ingestudeerde hoekschop. Vormer vond de vrijstaande Denswil, die van dichtbij de gelijkmaker voorbij Bailly kon koppen. Even voor het rustsignaal kwam de thuisploeg nog eens opzetten. Horvath zat in niemandsland op een gevaarlijke voorzet en zo liet Bolingi zijn tweede van de avond optekenen.

Na de pauze vooral veel middenveldspel, waarbij de laatste pass er aan beide kanten niet altijd uitkwam. Club was nog een paar keer dichtbij de 2-2, maar een knokkend Moeskroen hield de drie punten thuis. De Henegouwers naderen zo tot op 2 punten van Blauw-Zwart. De meegereisde Brugse fans zagen een twijfelende Horvath en Decarli, maar richten hun woede toch vooral op ref Boucaut. Een overzicht.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.