Club-fans richten zich tot Anderlecht-aanhang na opmerkelijke exit Weiler: “Shame on you”

René Weiler (Anderlecht)

18 september 2017 13:00 - Dag op dag vier maanden geleden maakte René Weiler Anderlecht kampioen. Met voetbal vanuit de omschakeling, maar dat moest dit seizoen – zeker met de komst van Sven Kums – veranderen. In jaargang 2017-2018 bleven de punten echter uit en ook het voetbal was niet om aan te zien bij onze aartsrivaal. De fans van RSCA gingen echter over de schreef en zorgden zo mee voor de exit van Weiler. De Brugse aanhang denkt er het zijne van.

Het was een opvallend beeld zaterdagavond: Anderlecht kwam op bezoek bij KV Kortrijk op voorsprong via Hamdi Harbaoui, maar de fans in het uitvak bleven “Weiler buiten” scanderen.

Volgens Peter Vandenbempt bleef het daar niet bij. “Blijkbaar is Weiler ook in Brussel beschimpt en belaagd tijdens een wandeling met zijn vrouw”, vertelt hij aan Sporza. “Zo wou hij niet meer werken.” En dus stapte de 44-jarige Zwitser zelf op.

De Brugse fans hadden liever gehad dat Weiler – gezien de slechte resultaten – nog wat langer aan boord bleef in het Astridpark. Tegelijkertijd wijzen ze met de vinger naar de Anderlecht-fans die te ver gingen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.