Club-shop komt met opvallend nieuwtje: “Pas de tweede voetbalploeg ter wereld”

Brugse mascotte (Club Brugge - Anderlecht)

03 september 2017 07:00 - Er waren deze zomer al heel wat vernieuwingen bij Club Brugge. Zo streek er met Ivan Leko een nieuwe trainer neer op Jan Breydel en mochten we maar liefst 11 nieuwe spelers verwelkomen. Maar ook naast het veld wil Blauw-Zwart innovatief zijn. 

Zo is Club Brugge nog maar de tweede voetbalploeg ter wereld die kan zeggen dat het 3D smartphonehoesjes in zijn assortiment heeft. Enkel het Spaanse Malaga CF was de Belgische vicekampioen voor.

“Club werkte samen met het Brugse bedrijf Dimension4, zelf grote Club-fans, om een authentiek design te maken. De hoesjes zijn beschikbaar voor de Samsung Galaxy (vanaf S5) en iPhone (vanaf 5S) en kosten €24,95 in de Shop”, klinkt het met de nodige fierheid op onze officiële website.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.