Club toch nog bedreigd? “Misschien kennen ze ook een moeilijke periode”

Vormer en Mechele (Club Brugge - Standard)

23 september 2017 07:44 - Na zeven speeldagen staat Club Brugge aan de leiding in de Jupiler Pro League met een knappe 18 op 21. Daarmee doet het ruimschoots beter dan de traditionele titelconcurrenten. Anderlecht volgt al op negen punten, Genk op tien punten en AA Gent staat zelfs al twaalf punten achter.

Voorzitter Ivan De Witte heeft de landstitel dan ook wijselijk al opgegeven, maar Lovre Kalinic koestert wel nog hoop. “Waarom niet? Misschien is het verschil nu te groot, maar misschien kent Club Brugge ook een moeilijke periode”, hoopt de doelman van de Buffalo’s in Het Nieuwsblad.

“Zeker hier in België is alles mogelijk. Of dacht je dat ik aan Play-off 2 denk? Ik wil hier kampioen worden. Het is geleden van 2013 dat ik een prijs gewonnen heb: een beker in Kroatië. Ik wil vechten voor iets, niet gewoon meedraaien.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.