Daarom kwam er tegen Standard groene rook uit de Brugse spionkop

Club-fans en ADO Den Haag supporters tegen Standard

03 september 2017 09:00 - Exact een week geleden stuurde Club Brugge Ricardo Sá Pinto en zijn manschappen met een 4-0 pandoering huiswaarts. Heel wat supporters vroegen zich echter af waarom er bij aanvang van de match groene rook uit de Brugse spionkop kwam. 

Neen, het waren geen supporters van Cercle Brugge die afgelopen zondag op Jan Breydel zaten. Wél die van ADO Den Haag, die samen met de North Fanatics een leuk voetbalweekend beleefden. Op zaterdag bezochten ze ADO – Heerenveen (1-2) en was het een blij weerzien met ex-speler Lex Immers.

Op zondag kwam een groepje fans van ADO dan weer meevieren in de Brugse spionkop toen Standard met 4-0 opzijgezet werd. Zij hadden voor de gelegenheid een aantal groene rookbommen mee naar Jan Breydel genomen. De supporters van Club en ADO houden er al jarenlang een hechte vriendschapsband op na.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.