Daarom mogen de Rode Duivels zich op de borst kloppen met een speler als Meunier

Thomas Meunier (Club Brugge)

04 september 2017 09:00 - Sinds zijn overstap van Club Brugge naar Paris Saint-Germain is Thomas Meunier een nóg betere speler geworden. De rechtsachter die eerder in zijn carrière aanvallend werd uitgespeeld, plukt daar vandaag de vruchten van. En zo zou hij wel eens een erg belangrijke schakel op het WK kunnen worden. 

Tegen Gibraltar blonk Meunier uit met 3 goals en 4 assists en ondanks een mindere partij tegen Griekenland was de rechtsback ook zondagavond goed voor de beslissende pass bij de winning goal van Romelu Lukaku. Het Nieuwsblad maakt de vergelijking met de ploeg van tijdens het EK een jaar geleden.

“De ontluiking van Meunier, ­die begon op het EK, is een pluspunt. Het eeuwige probleem op de rechterflank werd in één klap opgelost. De verdediger/middenvelder van PSG, die we niet willen afrekenen op zijn zwakke wedstrijd van zondag, vormt een sterk duo met Mertens die gisteren wel op links werd geposteerd”, klinkt het.

“Op die linkerkant is het probleem, dat op rechts werd opgelost, er nog steeds. De laatste goede interland van ­Carrasco dateert alweer van een tijdje geleden. Defensief is het niet genoeg, ­getuige het Griekse doelpunt waarbij hij te laat kwam. Zijn sterkte ligt op ­offensief vlak, maar daar brengt hij al enkele interlands te ­weinig”, besluit de krant.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.