Degryse begrijpt helemaal niets van tactische keuze Leko: “Samen met Dennis de beste man bij Club”

Boskamp - Degryse - Coninx

12 september 2017 01:11 - Club Brugge maakte afgelopen weekend een slechte beurt op bezoek bij Moeskroen, maar heeft wel nog altijd 15 op 18. Marc Degryse kon zich echter niet vinden in de wissels van Ivan Leko op Le Canonnier.

“De late inbreng van Refaelov was voor mij onbegrijpelijk”, oordeelt de analist in Extra Time. “Ik vond hem in het begin van het seizoen samen met Dennis de beste man bij Club. En nu komt hij ineens acht minuten voor tijd in, terwijl Vlietinck – een jonge jongen (20, nvdr) die nog alles te bewijzen heeft – een halfuur mocht invallen.”

Het valt Degryse op dat de Brugse coach nog altijd zoekende is. “Leko verandert heel veel. Vanaken is nu ineens belangrijk, terwijl hij in het begin van de competitie bankzitter was. Dat Leko Vanaken en Refaelov niet samen durft op te stellen? Vreemd, want ze zijn kampioen geworden met hun twee in een belangrijke rol in de Play-Offs.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.