Degryse ergerde zich in Moeskroen enorm aan deze 2 spelers van Club Brugge

Marc Degryse (analist)

11 september 2017 02:22 - Club Brugge liep zaterdagavond tegen zijn eerste competitienederlaag van het seizoen aan. Op bezoek bij Moeskroen werd het 2-1 voor de ploeg van Mircea Rednic. Analist Marc Degryse stoorde zich aan de match van enkele Club-spelers.

“Ik kan me enorm ergeren aan spelers zoals Wesley en Diaby, die zo vaak buitenspel lopen”, aldus Degryse bij Play Sports. “Het kan een keer gebeuren dat je offside staat, maar die jongens kijken in drie of vier gevallen niet eens naar de verdediging van de tegenstander. Dat is een kwestie van feeling.”

De analist was het ook niet helemaal eens met Ivan Leko, die zijn ploeg wel degelijk goed vond. “Volgens mij wil hij de zaken beter voorstellen dan ze werkelijk zijn. Het liep stroef en het spel was pover. Bovendien deden Leko zijn spelers ook veel fout. Tja, dan gebeurt het wel eens dat je verliest van een ploeg die het goed doet”, besloot Degryse.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.