Diaby legt uit waarom hij deze zomer niet wou vertrekken bij Club Brugge

Abdoulay Diaby vingertje

23 september 2017 07:09 - Na een rampzalig seizoen waarin hij geplaagd werd door blessures en geen énkel doelpunt wist te maken, is Abdoulay Diaby de voorbije maanden weer aan de oppervlakte gekomen. De Malinees krijgt geregeld zijn kans van Ivan Leko en zit aan twee goals in de competitie. Nochtans werd hij deze zomer regelmatig gelinkt aan een vertrek.

In een interview met La Dernière Heure legt Diaby uit waarom het niet tot een transfer kwam. “Mijn Brugs verhaal is nog niet af. Ik heb hier nog iets af te maken. Ik heb vluchtig aan een transfer gedacht, maar ik had geen zin om te vertrekken na een seizoen waarin ik bijna niets heb laten zien. Of ik in februari nog bij Club zal spelen? Ik denk het wel”, laat hij optekenen.

Diaby maakt ook een balans op van zijn periode bij Club. “Mijn eerste seizoen was uitstekend. Ik was belangrijk in de beker, tot aan de finale. Ik scoorde twee keer in de kwartfinale en twee keer in de halve finale. We zijn kampioen geworden en ik was topschutter van Club. Ik heb ook veel assists gegeven. Het tweede seizoen was moeilijk. Ik heb lang gesukkeld met een pubalgie. Aan dit seizoen ben ik met veel goesting begonnen. Ik denk dat ik tot nu toe gedaan heb wat er van me verwacht wordt.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.