Drie spelers van Club mogen zich melden bij nationale beloften

Jordi Vanlerberghe (Westkapelle - Club Brugge)

29 september 2017 14:09 - Roberto Martinez had vrijdag alweer geen plaats voor een speler van Club Brugge in zijn selectie, ondanks de sterke prestaties van de afgelopen weken. Maar in de wachtkamer blijkt wel voldoende talent te zitten, want drie spelers van Club mogen zich wel melden bij de nationale beloften.

Net als in september mogen Jens Teunckens, Dion Cools en Jordi Vanlerberghe zich bij de U21 van Johan Walem melden. De Jonge Duivels spelen twee wedstrijden in het kader van de kwalificaties voor het EK 2019, op 6 oktober in Leuven tegen Zweden en op 10 oktober in en tegen Cyprus.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.