‘Engels gaat in de clinch met ploegmaat, Proto profiteert’

Bjorn Engels interview (Club Brugge - Kortrijk)

26 september 2017 17:00 - Bjorn Engels is de duurste verdediger uit de geschiedenis van Olympiakos, maar veel plezier beleefde de Griekse recordkampioen nog niet aan onze ex-speler. Engels scoorde weliswaar bij zijn debuut, maar vervolgens gingen zijn prestaties in dalende lijn. In de Champions League-wedstrijd tegen Sporting Lissabon werd hij op de korrel genomen door de fans en zondagavond pakte de centrale verdediger rood tijdens een hevig opstootje. Maar ook na het ontslag van Besnik Hasi blijft het problemen regenen…

Zo meldt Het Laatste Nieuws dat in Griekenland het verhaal de ronde doet dat Engels in de kleedkamer in een conflict verzeild is geraakt met doelman Stefanos Kapino. Naar verluidt moest de goalie zelfs door zijn medespelers in bedwang gehouden worden.

De opvolger van Hasi – Takis Lemonis – kon het opstootje maar matig appreciëren en wijst met de vinger naar Kapino. Hij laat het sluitstuk zelfs thuis voor de Champions League-wedstrijd van woensdagavond op bezoek bij Juventus. Silvio Proto profiteert van de rel tussen Engels en Kapino en staat in Turijn tussen de palen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.