Ex-Anderlecht-speler vindt dat RSCA veel harder aangepakt wordt dan Club Brugge

Olivier Deschacht (Anderlecht)

19 september 2017 02:58 - Geen enkele Belgische topclub brengt momenteel sprankelend voetbal op de mat, maar Club Brugge prijkt wel bovenaan het klassement met 18 op 21. Bij Anderlecht is het niveau al weken beneden alle peil en blijven de resultaten met amper 9 op 21 dan ook nog eens uit, waardoor de kritiek op René Weiler onhoudbaar was geworden.

Volgens Thomas Chatelle – die van 2007 tot 2012 in het Astridpark vertoefde – is er een groot verschil tussen de manier waarop Anderlecht en Club Brugge door de media worden aangepakt.

“Club Brugge werd op ongelooflijke wijze uitgeschakeld in Europa en het voetbal in België is ook niet goed, al staan ze wel aan de leiding. Net zoals Weiler vorig jaar, maar toch praten we niet vaak over Leko. Bij Anderlecht is de druk altijd véél groter, want daar verwachten ze mooi voetbal én titels”, foetert hij tegenover Le Grand Debrief.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.