Ex-Club-doelman hangt zijn keepershandschoenen aan de haak

Club Brugge select ballen

08 september 2017 02:00 - Eén van onze gewezen sluitstukken heeft een punt achter zijn keeperscarrière gezet. Op zijn 35ste heeft Bojan Jorgačević volgens Het Laatste Nieuws te veel last van zijn knieën en vindt hij het welletjes geweest. De Serviër kreeg een mooi afscheid bij Levski Sofia en kijkt nu uit naar een andere job binnen het voetbal. 

Het grootste gedeelte van zijn carrière werkte Jorgačević bij AA Gent af. In totaal stond hij 145 matchen onder de lat bij La Gantoise, maar eind 2011 koos de publiekslieveling van de Buffalo’s voor een spraakmakende transfer richting Jan Breydel.

Club beschikte op dat moment niet over drie fitte doelmannen en bombardeerde Jorgačević meteen tot eerste keeper. Aanvankelijk trok hij goed zijn streng, maar toen keeperstrainer Dany Verlinden opgevolgd werd voor Philippe Vande Walle gingen de prestaties van de Serviër achteruit.

Met als absolute dieptepunt de 6-1 pandoering op Anderlecht, toen hij al dan niet geblesseerd tussen de palen stond. Vervolgens kreeg Vladan Kujovic zijn kans en mocht Jorgačević door de openlijke ruzie met Vande Walle beschikken.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.