Fans Club Brugge amuseren zich na 3 op 18 van Gent: “De schuld van Club, zal Hein zeggen”

Hein Vanhaezebrouck met pintje bier (Club Brugge - AA Gent)

10 september 2017 16:40 - AA Gent leek zondagnamiddag op weg naar zijn eerste overwinning van het seizoen, maar in de absolute slotfase kwam KRC Genk alsnog langszij. En zo blijven Hein Vanhaezebrouck en co op zoek naar hun eerste driepunter van het seizoen.

De fans van Club Brugge zagen het graag gebeuren toen Brabec een vrijschop van Pozuelo tegen de touwen kopte. Door het gelijkspel blijft Gent op de voorlaatste plaats hangen met amper 3 op 18. Het verschil tussen Club en Gent bedraagt 12 punten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.