Fans Club Brugge hebben plezier: “Hein durft niet naar Jan Breydel te komen”

Hein Vanhaezebrouck met pintje bier (Club Brugge - AA Gent)

27 september 2017 13:39 - Woensdagmiddag raakte bekend dat AA Gent en Hein Vanhaezebrouck hun samenwerking hebben stopgezet. Dat wil zeggen dat de trainer komende zondag niet meer op de bank zit tegen Club Brugge.

De fans van Club Brugge vinden het allemaal best wel amusant. Op Twitter regende het reacties na de bekendmaking van het nieuws, ook van Blauw-Zwarte supporters.

“Hein gunt Club Brugge geen pretje zondag, wat flauw zeg”, “Hein durft niet naar Jan Breydel af te zakken” en “’t Is allemaal de schuld van Club Brugge, hé, Hein?”, klonk het onder meer. Bekijk de grappige tweets hieronder.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.