FIFA 18: slechts twee spelers van Club bij de beste tien van de Jupiler Pro League

Ruud Vormer (Club Brugge - Charleroi)

23 september 2017 07:18 - Op 29 september kunnen gamers weer hun hart ophalen, want dan ligt FIFA 18 in de winkelrekken. Zoals elk jaar is het uitkijken naar de ratings van de spelers en die zijn de voorbije dagen al bekend geraakt. De website FutWiz lijstte de tien beste spelers van de Jupiler Pro League alvast op.

De ratings van alle spelers van Club Brugge kon u al bij BlauwZwartFans nakijken, waarbij duidelijk werd dat Ruud Vormer en Jordy Clasie de twee spelers zijn die het hoogst ingeschat worden door EA Sports. Zij kregen beiden een rating van 77. Daarmee blijken ze ook de enige twee spelers van Club in de Belgische top tien te zijn.

Het Nederlandse duo staat daarmee op een gedeelde zevende plaats, naast Jelle Van Damme (Antwerp), Lovre Kalinic (AA Gent) en Sofiane Hanni (Anderlecht). Guillermo Ochoa (Standard), Leander Dendoncker (Anderlecht) en Lukasz Teodorczyk (Anderlecht) zijn met een rating van 79 de beste spelers in de JPL. Al kunnen we daar – op dit moment alleszins – de nodige vraagtekens bij plaatsen…

De volledige top 10

1) Guillermo Ochoa (Standard): 79
2) Leander Dendoncker (RSC Anderlecht): 79
3) Lukasz Teodorczyk (RSC Anderlecht): 79
4) Alejandro Pozuelo (KRC Genk): 78
5) Kara Mbodj (RSC Anderlecht): 78
6) Nicolas Lombaerts (KV Oostende): 78
7) Jelle Van Damme (Antwerp): 77
8) Ruud Vormer/Jordy Clasie (Club Brugge): 77
9) Lovre Kalinic (AA Gent)
10) Sofiane Hanni (RSC Anderlecht): 77

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.