Frédéric Dupré is geen fan van Brugse basispion: “Een zeer beperkte voetballer”

Club-spelers vieren (Club Brugge - Standard)

16 september 2017 07:05 - Ivan Leko gaf tegen KV Mechelen opnieuw het vertrouwen aan dezelfde basisploeg als in de matchen tegen Standard en Moeskroen. Nochtans moesten bepaalde spelers de voorbije weken wel wat kritiek slikken. Ook Frédéric Dupré is geen fan van één bepaalde basispion.

De Gentenaar ziet het absoluut niet zitten in Saulo Decarli. “Hij deed op een gegeven moment een Zidaneke. Of toch een soort Zidaneke. Want hij wilde eigenlijk de bal gewoon wegtrappen, maar trapt hem tegen zijn eigen hiel en krijgt hem dan nog gelukkig mee. Maar dat zijn zaken die mij doen denken: ‘dat is toch geen grote voetballer'”, is Dupré hard bij Play Sports.

“In de opbouw denk ik dat dat nog wel problemen kan opleveren. Hij is zeer beperkt in zijn voetballen en dat is een probleem. Maar dat zal de toekomst uitwijzen.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.