Gaat Club samenwerken met Premier League ploeg?

Bart Verhaeghe (Club Brugge)

04 september 2017 12:59 - Club Brugge verraste op de voorlaatste dag van de transfermarkt door Jordy Clasie uit de Premier League weg te plukken. De 26-jarige Nederlander komt op huurbasis over van Southampton. En mogelijk betekent deze transfer het begin van een mooie samenwerking tussen beide clubs. 

Op de officiële website van The Saints maken ze duidelijk waarom ze Clasie precies naar Jan Breydel lieten vertrekken. “Volgens ons is het gunstig om Jordy de kans te geven om komende tijd speelgelegenheid op te doen bij een sterke ploeg als Club Brugge.”

Voorts ook nog een opmerkelijke toevoeging daarbij: “Dit is ook een opportuniteit om op lange termijn een relatie met Club Brugge uit te bouwen, één van de topclubs in Europa, die zich vaak kwalificeert voor Europese competities.”

Tot slot hoopt Southampton dat de toevoeging van Clasie Blauw-Zwart aan een vijftiende landstitel kan helpen. “We wensen Jordy en Club Brugge het beste toe en hopen dat onze speler de ploeg kan helpen aan een nieuwe Jupiler Pro League titel”, klinkt het.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.