Goal van de Maand-verkiezing bij Anderlecht zorgt voor hilariteit bij Club-fans

Olivier Deschacht (Anderlecht)

04 september 2017 15:30 - Terwijl Club Brugge tot dusver een perfect rapport kan voorleggen in de Jupiler Pro League, is Anderlecht met 5 op 15 vrij dramatisch aan voetbalseizoen 2017-2018 begonnen. Dat viel ook te merken tijdens de Goal van de Maand-verkiezing. 

Anderlecht vond in de maand augustus slechts 3 keer de weg naar doel en zo werd de keuze voor de fans van onze aartsrivaal wel erg beperkt. “Uit onze 3 gescoorde doelpunten selecteerden we… 3 kanshebbers voor de Huawei Goal of the Month!”, klinkt het op Twitter. Zelfs de frommelgoal van Łukasz Teodorczyk haalt zo de selectie, hetgeen voor hilariteit zorgt op sociale media.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.