HAHA! De Ideale Wereld maakt Anderlecht-fans belachelijk in ‘Weiler Run’

De Ideale Wereld maakt Anderlecht-fans belachelijk in 'Weiler Run'

20 september 2017 13:30 - René Weiler kon de massale kritiek van de supporters bij Anderlecht niet langer aan en besloot om een punt te zetten achter een naar eigen zeggen ‘ongelijke strijd’. Voer genoeg voor De Ideale Wereld om een ludiek spel te maken over de heisa bij Paars-Wit.

“Laat ons duidelijk zijn, wij betreuren het ontslag van René Weiler als trainer van Anderlecht ten zeerste. Toch denken we dat hij iets te snel heeft opgegeven. Daarom hebben we een game gemaakt zodat je zelf kan checken hoe lang jij het had volgehouden in zijn situatie”, klinkt de uitleg op de officiële website van Canvas.

Wil jij het langer volhouden dan Weiler? Ontwijk dan de ‘marginale Anderlecht-supporters’, de tackelende journalist van HLN en Sven Kums die een basisplaats komt opeisen. Tussendoor neem je maar beter de lof van Herman Van Holsbeeck in ontvangst alsook de broodnodige 3 punten tegen Lokeren. Anders beland je al snel op het trainerskerkhof… KLIK HIER om de hilarische game te spelen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.