Hans Vanaken laat zich van zijn beste kant zien

Vanaken en Wesley vieren (Club Brugge - Standard)

04 september 2017 07:00 - Na een moeilijk seizoensbegin waarbij hij meermaals op de bank moest plaatsnemen, zagen we de laatste weken opnieuw de beste Hans Vanaken. Vaak lijkt het erop dat hij de sleutel in handen heeft voor een goed voetballend Club Brugge. En ook naast het veld laat de 25-jarige middenvelder in positieve zin van zich spreken.  

Zo bezocht Vanaken afgelopen zondag de Football Kick-Off in Peer, waar 900 G-voetballers (spelers met een verstandelijke of lichamelijke beperking) dolle pret beleefden. Ze mochten samen met onze spelverdeler op de foto en kregen een handtekening. “Het is fantastisch om zoveel voetbalplezier te zien bij deze jongens”, reageert Vanaken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.