Hereniging tussen Meunier en Preud’homme in de maak? “Ik zie niemand anders”

Thomas Meunier (Club Brugge)

16 september 2017 07:35 - Thomas Meunier voelt zich dik een jaar na zijn vertrek bij Club Brugge uitstekend in zijn sas bij PSG, waar hij veel meer speelde dan velen verwacht hadden. Ook bij de Rode Duivels is hij uitgegroeid tot een belangrijke pion. Maar wie weet komen de tijden uit het Jan Breydelstadion weldra een beetje terug, want Meunier denkt aan een hereniging met Michel Preud’homme.

In de wandelgangen wordt immers gefluisterd dat Roberto Martinez na het WK de Rode Duivels zal verlaten om naar Engeland terug te keren en dat Preud’homme zijn opvolger zal worden. “De nationale ploeg is voor Michel het beste plan”, is ook Meunier overtuigd in Het Laatste Nieuws.

“Als Martínez niet verlengt, moet Michel de leiding nemen – ik zie niemand anders… Hij is eerlijk en behandelt iedereen hetzelfde. Of je nu Ronaldinho heet of Jean-Pierre, dat maakt niet uit. Als hij iemand op zijn plaats moet zetten, doet hij dat. Ik waardeer hem enorm als coach.”

En anders denkt Meunier Preud’homme misschien wel tegen te komen in Frankrijk. “Weet je, ik heb altijd gedacht dat hij op een dag trainer zou zijn van Bordeaux. Ik ben ervan overtuigd dat hij succes zou hebben. Ik zie hem met Bordeaux of Lyon in de top 4 of top 3 eindigen. Maar hij moet willen, hé. Ach, Michel heeft gelijk dat hij profiteert van het leven.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.