Het voetbal was niet altijd even goed, maar dit moment zorgde voor kippenvel op Jan Breydel

Brugse noordtribune (Club Brugge - Standard)

16 september 2017 14:14 - Club Brugge mag zich zeker voor één dag weer leider noemen na een 2-0-zege tegen KV Mechelen. De wedstrijd zelf kon lang niet iedereen evenveel bekoren, maar de supporters van Blauw-Zwart zorgden wel weer voor een hoogtepunt.

Na 25 minuten zetten de bezoekende fans een eerbetoon op voor Robert, een trouwe supporter van KV Mechelen die deze week overleed. Ze haalden een spandoek boven met als opschrift ‘Rust in vrede Robert’ en heften ‘You’ll Never Walk Alone’ aan. Het Club-legioen liet zich vervolgens van zijn beste kant zien door de gezangen voor de overleden fan verder te zetten.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.