Hoe de transfer van Izquierdo tot stand kwam: “Hij leek eerst niet enthousiast”

José Izquierdo teleurgesteld (Club Brugge - AZ)

02 september 2017 07:01 - Het heeft wat langer geduurd dan verwacht, maar uiteindelijk heeft José Izquierdo deze zomer toch zijn felbegeerde transfer versierd. De Gouden Schoen trok enkele weken geleden voor zo’n 18 miljoen euro naar de Engelse promovendus Brighton & Hove Albion. Die transfer blijkt eerder toevallig tot stand gekomen te zijn.

Stijn Francis, CEO van Stirr Associates, speelde een belangrijke rol in het dossier, terwijl hij niet de makelaar is van Izquierdo. “Eén van mijn contacten, Damien Comolli, signaleerde dat Brighton een linkerflankspeler zocht en zijn doelwitten niet kon binnenhalen. Ik heb dan de naam van José Izquierdo naar voren geschoven”, vertelt Francis in Het Nieuwsblad.

“Ik nam contact op met de makelaar, maar die leek eerst niet enthousiast over Brighton. De speler had volgens hem al een voorstel van 1,8 miljoen euro netto op jaarbasis. Maar die deal raakte blijkbaar niet rond en uiteindelijk kwam hij bij Brighton terecht.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.