“Ik begrijp niet waarom hij zich niet kon aanpassen bij Club Brugge”

Gedoz - Butelle - Van Rhijn - Mechele - Cools - Pina - Wesley - Claudemir - Refaelov - Denswil - Bolingoli (Club Brugge - Kopenhagen)

27 september 2017 18:47 - Alejandro Pozuelo groeide tijdens de voorbije jaren uit tot één van de smaakmakers in de Jupiler Pro League. Zijn landgenoot Tomás Pina wilde bij Club Brugge graag hetzelfde pad bewandelen, maar slaagde daar niet in.

Iets wat Pozuelo moeilijk kan begrijpen. “Het is een ander voetbal, ook al zijn er diverse ploegen die naar balbezit streven om de wedstrijden te domineren. Als je bij één van die ploegen zit, vergemakkelijkt dat je aanpassing.”

“Als een Spanjaard daarentegen bij een bescheidenere ploeg zit, die graag verdedigend speelt, zal dat moeilijker zijn” , oordeelt de spelmaker van Genk in Sport/Voetbalmagazine.

“Maar ik begrijp niet waarom Tomás Pina zich niet kon aanpassen bij Club Brugge. Bij Villarreal was hij heel goed, het verbaasde me dat hij hier niet speelde”, besluit Pozuelo. Intussen vertoeft de 29-jarige middenvelder op uitleenbasis bij Deportivo Alaves.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.