“Ik heb gelezen dat Club Brugge geïnteresseerd was”

Bart Verhaeghe speech

21 september 2017 17:41 - Toen Club Brugge na afloop van vorig seizoen op zoek was naar een nieuwe hoofdcoach, viel de naam van Felice Mazzu meermaals in de wandelgangen van het Jan Breydelstadion. Uiteindelijk koos het bestuur van Club niet voor Mazzu, maar wel voor Ivan Leko. 

“Ik heb gelezen dat Club Brugge geïnteresseerd was, maar ik heb nooit met ze gepraat”, zegt Mazzu nu in een gesprek met Sporza. “Ik ben wel trots dat mijn naam valt in verschillende kranten en dat Brugge geïnteresseerd zou zijn. Maar daar is het bij gebleven”, verduidelijkt de coach van Charleroi.

Hoewel Mazzu bij De Zebra’s elk jaar opnieuw aan een nieuwe ploeg moet bouwen, kan hij nog steeds zijn ei kwijt in de job. “Toen ik deze functie heb aangenomen, wist ik waar ik aan begon. Het is een systeem waar ik me goed bij voel. Je wordt ook geen trainer om het gemakkelijk te hebben, maar om iets te bereiken”, besluit de coach.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.