“Ik moest toch even nadenken over het aanbod van Club Brugge”

Brugse noordtribune (Club Brugge - Standard)

23 september 2017 18:04 - Club Brugge investeerde afgelopen zomer flink in vers bloed, en haalde daarbij vooral een pak jonge talenten binnen. Op Emmanuel Dennis na konden zij zich echter nog niet manifesteren. Zo wacht bijvoorbeeld Riley McGree nog altijd op zijn eerste speelminuten.

De 18-jarige Australiër kwam over van Adelaide United. Op de officiële kanalen van Club spreekt de jongeling over zijn transfer. “Dat was een geweldig gevoel. Dit is hetgeen wat elke jonge Australische speler wil bereiken”, verwijst hij naar de stap om in Europa te voetballen.

McGree geeft wel toe dat hij niet meteen voor Club koos. “Ik heb er toch even over moeten denken. Er waren een paar geïnteresseerde clubs, maar dit was de juiste keuze. Het was een grote stap, ik ben me nog aan het aanpassen aan alles. Dit is zo’n grote club, ik wist niet wat ik moest verwachten.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.