Izquierdo: “Zij zijn de volgende die in mijn voetsporen zullen treden”

José Izquierdo met gouden belettering op shirt

29 september 2017 07:02 - José Izquierdo verzilverde deze zomer drie uitstekende seizoenen bij Club Brugge door voor 18 miljoen euro naar Brighton & Hove Albion te verkassen. De Colombiaan is Club erkentelijk en ziet in de huidige kern al een aantal spelers klaarstaan die in de toekomst een gelijkaardige transfer kunnen maken.

“Ik ga nooit vergeten hoe belangrijk Club geweest is voor mijn carrière. Ik heb er zeker moeilijke momenten gekend, maar vooral veel geleerd. Je kan gerust stellen dat ik van een jonge, onbezonnen speler ben uitgegroeid tot een volwassen, verstandige speler”, vertelt Izquierdo in Het Laatste Nieuws.

“Voor mij is Club Brugge de ideale ploeg om spelers te vormen, zeker qua inzet en mentaliteit. Als je ziet wie hier al allemaal doorgegroeid is. Bacca, Perisic en Odjidja in het verleden. Meunier, Engels en ik recenter nog. Dennis, Wesley en Limbombe zijn de volgende die in mijn voetsporen zullen treden.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.