Keert sterkhouder eindelijk terug tegen AA Gent?

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

29 september 2017 14:37 - Zondag staat in het Jan Breydelstadion alweer een belangrijke afspraak op het programma, want dan wordt de topper tegen AA Gent afgewerkt. Club zit na een 21 op 24 en een zege in Charleroi afgelopen weekend in een goede flow, en Ivan Leko had vrijdag nog meer goed nieuws.

Op zijn persconferentie kwam de trainer met nieuws uit de ziekenboeg. “We hopen dat iedereen fit zal zijn. Er waren twee of drie spelers die de voorbije dagen met kleine pijntjes kampten, die niet voluit konden gaan op training. Ruud Vormer (die deze week een training oversloeg, nvdr) is daar niet bij, hij is fit”, aldus Leko.

En ook Benoit Poulain lijkt eindelijk weer klaar voor de dienst te zijn. “Hij is al tien dagen à twee weken goed bezig op training en dat was nodig na een lange afwezigheid. Hij ondervond tot nu geen reactie en ik hoop dat hij in de wedstrijdselectie zal zitten.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.