Kiest Preud’homme voor verrassende uitdaging?

Michel Preud'homme met brede glimlach

29 september 2017 17:29 - Michel Preud’homme besliste vorige zomer om na bijna vier jaar een punt te zetten achter zijn periode bij Club Brugge en sindsdien geniet de trainer van een paar maanden welverdiende rust. De voorbije weken werd zijn naam voorzichtig gelinkt aan AA Gent en Anderlecht, maar daar gaat hij niet aan de slag.

Maar wie weet kiest Preud’homme wel voor een avontuur in het buitenland. In de Turkse media klinkt het immers dat hij onderhandelt met Trabzonspor. De zesvoudige Turks kampioen, waar dit seizoen met Theo Bongonda ook een Belg speelt, staat na zes speeldagen op een teleurstellende negende plaats.

Een trainerswissel zou daarom aan de orde zijn als er dit weekend geen goed resultaat behaald wordt tegen Besiktas en Preud’homme ligt dus in poleposition. Trabzonlay meldt dat er een contract voor drie seizoenen aan 1,4 miljoen euro per jaar klaarligt voor Preud’homme.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.