Klasse! Fans van Club Brugge trekken naar Brighton, Mathew Ryan pakt uit met knap gebaar

10 september 2017 14:47 - Mathew Ryan en José Izquierdo spelen sinds dit seizoen bij de Engelse promovendus Brighton & Hove Albion. De supporters van Club Brugge zijn de twee spelers nog niet vergeten en daarom reisden 24 fans zaterdag af naar Engeland.

Een Club-supporter stuurde het verhaal naar de Facebook-pagina van FC Bruges East Side. De fans van Blauw-Zwart zagen Brighton & Hove met 3-1 winnen van West Bromwich Albion.

José Izquierdo bleef de hele wedstrijd op de bank, terwijl Mathew Ryan de volledige partij afwerkte. Na de match illustreerde onze ex-doelman zijn klasse. Hij ging de afgereisde supporters van Club Brugge persoonlijk groeten en nam ruim de tijd voor handtekeningen en selfies. Respect, Maty!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.