Koningskoppel in de maak? “We begrijpen elkaar uitstekend”

Limbombe en Diaby (Club Brugge - Standard)

23 september 2017 07:40 - Ivan Leko begon aan het seizoen in een 3-4-3, maar schakelde de voorbije weken over op een 3-5-2. Daarbij kreeg Abdoulay Diaby regelmatig zijn kans in de aanval, onder meer door de blessure van Emmanuel Dennis. De Malinees bedankte met doelpunten tegen Eupen en KV Kortrijk.

Diaby begint zich na een jaar om snel te vergeten zo weer beter en beter in zijn sas te voelen bij Blauw-Zwart. Hij merkt bovendien dat het uitstekend klikt met één van zijn ploegmaats. “Met Limbombe vorm ik het beste duo. Anthony en ik verstaan elkaar goed”, geeft Diaby aan in La Dernière Heure.

“We begrijpen elkaars looplijnen uitstekend. We hebben nog niet vaak samen op het veld gestaan, maar afgaande op de voorbije wedstrijden lijkt onze samenwerking veelbelovend te zijn.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.