Kritiek op titularis: “Hij zet zichzelf buiten de groep”

Vossen - Denswil - Poulain - Teunckens - Claudemir - Vormer - Butelle - Diaby - Pina (Club Brugge - Anderlecht)

16 september 2017 06:46 - Club Brugge boekte vrijdagavond dan wel een al bij al vrij eenvoudige zege tegen KV Mechelen, desondanks was niet alles positief. Ivan Leko beseft dat Club in de tweede helft efficiënter had moeten zijn, en verwees daarbij naar te veel egoïsme in bepaalde acties.

Het Laatste Nieuws zag bijvoorbeeld dat Abdoulay Diaby zich enkele keren ontevreden toonde. Het begon al bij de 1-0, toen niet hij maar Wesley het doelpunt aangeboden kreeg. “De Malinees had inderdaad al eerder de bal van Vormer kunnen krijgen, maar met daarna zo kinderlijk te reageren – niet meevieren en blijven mokken, zet je jezelf alleen maar meer buiten de groep”, is de krant streng.

“Sowieso lijkt de spits niet goed in zijn vel te zitten. Ook zijn boze reactie toen Horvath hem niet snel genoeg de bal toewierp, was veelzeggend. Een ego dat enkel kan gesust worden met goals. Maar dan helpt het niet als je zoals tegen Moeskroen een huizenhoge kans mist. Of zoals gisteren Mechelen-verdediger Cobbaut nog een onnodige duw geeft als de bal al bijna in doel is.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.