Leko heeft duidelijke boodschap voor Refaelov

Rigaux en Leko (Westkapelle - Club Brugge)

21 september 2017 16:40 - Ook in de 1/16de finales van de Croky Cup moest Lior Refaelov vrede nemen met een plaats op de bank. De Israëli lijkt maar niet meer in de ploeg van Ivan Leko te geraken.

Refaelov begon nog wel als basisspeler aan het seizoen, maar tijdens de voorbije wedstrijden gaf Leko steevast de voorkeur aan Hans Vanaken. Die ontgoochelde nog niet, en dus blijft Rafa voorlopig op de bank.

“De plaatsen zijn duur en iedereen moet zich bewijzen om bij de kern te horen en in de ploeg te staan”, vertelde Leko aan Sporza. Een duidelijk boodschap voor spelers die zich in de situatie van Refaelov bevinden. “Iedereen weet wat er van hem verwacht wordt en die scherpte is absoluut aanwezig.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.