Leko is streng voor Horvath, maar Amerikaan blijft rustig: “Ik ben niet akkoord”

Mechele en Horvath (Club Brugge - Standard)

10 september 2017 08:39 - Club Brugge verloor zaterdagavond met 2-1 op het veld van Moeskroen. Bij het tweede doelpunt ging doelman Ethan Horvath niet meteen vrijuit. Na afloop van de wedstrijd spraken Ivan Leko en zijn doelman zich uit over de fase.

“Ik neem de schuld op mij voor het tegendoelpunt, het was mijn fout”, aldus Horvath bij Play Sports. “We moeten de beelden bekijken en zien wat beter kan. Dat ik de laatste weken wel vaker moeilijkheden heb met hoge ballen? Ik ben niet akkoord”, voegde onze doelman er nog aan toe.

Ook Ivan Leko deed zijn zegje over het tweede doelpunt. “Hoe ik Horvath inschat bij die tweede goal? In sommige wedstrijden is hij echt goed, soms is hij wat minder. Maar dat is normaal in de carrière van een keeper”, klonk het bij Sporza.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.