Leko laat sterkhouder nog altijd thuis voor Charleroi

Vanaken en Wesley vieren (Club Brugge - Standard)

23 september 2017 14:56 - Zondag staat dé topper van de achtste speeldag in de Jupiler Pro League op het programma, waarin Club Brugge naar Charleroi trekt. Bij winst kan Blauw-Zwart al vier punten uitlopen op zijn eerste achtervolger, terwijl de Carolo’s dan weer de koppositie overnemen als zij winnen.

Ivan Leko had vrijdag op zijn persconferentie alvast goed nieuws, want hij kan over een volledig fitte kern beschikken. Ook Benoit Poulain, die out was sinds de Brugse Metten in juli, en Abdoulay Diaby, die Roeselare nog miste door een lichte blessure, zijn dus weer fit. Daarnaast recupereert Leko ook Horvath, die op het laatst nog afhaakte voor Roeselare wegens ziekte, en Vanlerberghe, die ook met een lichte blessure kampte.

Maar Leko neemt hen niet allemaal op in zijn selectie. Zo valt Vanlerberghe opnieuw naast de kern, terwijl er met Poulain geen risico genomen wordt. Ook hij reist nog niet mee af naar Mambourg. Verder noteren we geen wijzigingen ten opzichte van Roeselare.

Selectie Club Brugge voor uitmatch tegen Charleroi

Doelmannen: Horvath, Hubert en Teunckens
Verdedigers: Mera, Cools, Denswil, De Bock, Decarli en Mechele
Middenvelders: Simons, Clasie, Nakamba, Vormer en Vanaken
Aanvallers: Wesley, Refaelov, Vossen, Diaby, Limbombe en Dennis
Ontbreken: Butelle, Poulain, Palacios, Masovic, Touba, McGree, Vanlerberghe en Vlietinck

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.