Leko legt uit waarom Vossen ontbreekt tegen Moeskroen

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

08 september 2017 13:30 - Club Brugge moet het zaterdagavond tegen Moeskroen zonder Jelle Vossen stellen. Ivan Leko legt op de persconferentie in aanloop naar de match op Le Canonnier uit waarom de 28-jarige Limburger er niet bij is. 

Jelle Vossen en Guillaume Hubert waren zaterdagmiddag twee opvallende afwezigen in de Brugse selectie. “Vossen ondervindt lichte hinder aan de knie, volgende week is hij terug. Hubert had vandaag een probleem op training, dus nemen we geen risico met hem”, aldus Leko. Poulain en Mera zijn stilaan aan de beterhand. “Poulain richt zich op de thuismatch tegen KV Mechelen. Mera is terug, maar nog niet 100%.”

Mogelijk maakt Southampton-huurling Jordy Clasie zijn debuut tegen Moeskroen. “We hadden iemand als Clasie nodig. Hij brengt kwaliteit. Hij mist nog ritme om een hele match te spelen, maar kan misschien met een invalbeurt iets betekenen.” Maar wie offert onze coach straks op als Clasie tot de startelf behoort? “Het is mogelijk om met Clasie, Nakamba, Vormer en Vanaken te spelen. Sowieso zorgt het voor gezonde concurrentie”, besluit onze coach.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.