Leko lost belangrijke hint over opstelling: “Dat heb ik nooit gezegd”

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

23 september 2017 06:44 - Zondag staat Club Brugge alweer voor een belangrijke test, want dan speelt het de lichtjes onverwachte topper tegen eerste achtervolger Sporting Charleroi. Club tankte deze week alvast vertrouwen met een vlotte 1-5 op het veld van Roeselare in de beker.

In tegenstelling tot vele andere eersteklassers speelde Leko in de beker wél gewoon met zijn allersterkste elftal. Enkel Guillaume Hubert kreeg zijn kans in doel, maar dat kwam omdat Ethan Horvath ziek was. De Amerikaan is echter genezen en neemt zondag zijn plaats tussen de palen weer in. Verder lijken we nauwelijks wijzigingen te moeten verwachten.

“Ik heb nooit gezegd dat ik ging roteren”, laat Leko immers optekenen in Het Nieuwsblad. “Dat overweeg ik enkel als je drie wedstrijden in een week speelt. Tussen Roeselare en ­Mechelen zaten er vijf dagen. Hoe ik iedereen dan tevreden houd? ­Praten, open en eerlijk zijn. En je beste elftal opstellen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.