Leko moet belangrijke knoop doorhakken: krijgt vergeten Club-speler een nieuwe kans?

Ivan Leko (trainer Club Brugge)

06 september 2017 09:00 - De spelerskern van Club Brugge telt momenteel 28 spelers, waarvan 4 doelmannen. Ethan Horvath en Jens Teunckens vertoeven momenteel bij de nationale ploeg omwille van interlandverplichtingen, maar straks keert het tweetal logischerwijs gewoon terug naar Jan Breydel. Op dat moment is er eigenlijk één sluitstuk te veel bij Blauw-Zwart. 

Zowel Ludovic Butelle als Jens Teunckens werden in het slot van de mercato nadrukkelijk gelinkt aan een transfer. Butelle kon naar Lierse, maar voor de Pallieters bleek de 34-jarige Fransman financieel onhaalbaar. Teunckens werd dan weer gelinkt aan een uitleenbeurt aan het Nederlandse Excelsior, maar ook dat dossier geraakte niet meer rond.

Volgens Het Nieuwsblad blijft Butelle ondanks de situatie met 4 goalies gewoon tot de A-kern behoren. De vraag is dan ook hoe Ivan Leko de zaken gaat aanpakken als alle keepers beschikbaar zijn. De voorbije weken was zijn doelmannen pikorde duidelijk: Horvath – Hubert – Teunckens. Of krijgt Butelle straks nog een nieuwe kans?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.