Leko reageert op situatie Refaelov: “Het is gemakkelijk om voor en na de match met de pers te babbelen”

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

22 september 2017 13:30 - Club Brugge wil zondagavond Sporting Charleroi zijn eerste nederlaag van het seizoen aansmeren. Ondanks het feit dat het een moeilijke partij belooft te worden op Mambourg, steekt Ivan Leko zich niet weg op de persconferentie. 

“Op dit moment zijn wij de beste ploeg van België”, opent onze coach. “We hebben de meeste goals gemaakt, de minste tegendoelpunten en de meeste punten in het klassement. Dat moeten we zondag laten zien tegen Charleroi. We willen winnen met goed voetbal, maar uiteraard zijn de drie punten het belangrijkste.”

Vervolgens kreeg Leko de vraag hoe hij bankzitters als Lior Refaelov tevreden houdt. “Het is gemakkelijk om voor en na de match met de pers te babbelen. Maar Hans Vanaken is op dit moment één van onze beste spelers. Rafa weet perfect waarom ik hem niet opstel. Hij zal net zoals iedereen hard moeten knokken om terug in de ploeg te komen. Hij moet bewijzen aan de technische staf dat hij wil spelen. En natuurlijk kan hij dan nog heel belangrijk worden voor ons.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.