Leko recupereert Dennis en Vossen, maar zorgt ook voor opvallende afwezige tegen KV Mechelen

Emmanuel Dennis kopbal (Club Brugge - AZ)

14 september 2017 11:30 - Club Brugge opent vrijdagavond de zevende speeldag met een thuismatch tegen KV Mechelen. Na het eerste puntenverlies op bezoek bij Moeskroen mikt Blauw-Zwart tegen Malinwa opnieuw op een driepunter. 

Ivan Leko kan tegen KVM opnieuw een beroep doen op Dennis. De 19-jarige Nigeriaan blesseerde zich tijdens de uitmatch tegen AEK Athene, maar komt bij deze opnieuw in aanmerking voor speelminuten. Daarnaast zijn ook Vossen, Hubert en Mera opnieuw beschikbaar. Poulain is aan de beterhand, maar voor hem komt de match van morgenavond nog te vroeg. Idem voor Vanlerberghe.

Van Palacios is er opvallend genoeg geen sprake in de Brugse selectie. Cools is hem voorbijgestoken in de pikorde van Leko. Yannick Ferrera mist op zijn beurt Rherras, Kolovos, Kawaya, El Messaoudi, Van Cleemput en Jubitana. KV Mechelen kon dit seizoen nog geen enkele match winnen en miste dan ook zijn start met 4 op 18. Al konden enkel KRC Genk (1-0) en Antwerp (1-2) winnen van De Kakkers.

Selectie Club Brugge voor thuismatch tegen KV Mechelen

Doelmannen: Horvath, Hubert en Teunckens

Verdedigers: Cools, Decarli, Mechele, Denswil, Mera en De Bock

Middenvelders: Simons, Nakamba, Vormer, Clasie en Vanaken

Aanvallers: Refaelov, Diaby, Wesley, Vossen, Limbombe en Dennis

Ontbreken: Palacios, Touba, Butelle, Poulain, Vlietinck, Masovic, McGree en Vanlerberghe

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.