Leko strooit met lof: “Hij is een wapen en een matchwinnaar”

Rigaux en Leko (Westkapelle - Club Brugge)

21 september 2017 07:07 - Club Brugge won woensdagavond met 1-5 op het veld van KSV Roeselare, en staat zo in de 1/8ste finales in de Croky Cup. Emmanuel Dennis liet zich in positieve zin opmerken, met twee doelpunten en een assist.

Achteraf was trainer Ivan Leko dan ook blij met de terugkeer van onze aanvaller. “Of ik tevreden was over Dennis? Ik ben blij dat hij terug is, want hij is sowieso een extra wapen”, zegt de Kroaat op de webstek van Club Brugge.

“Hij is een speler met veel kwaliteiten en scoort makkelijk. Vandaag speelde hij niet zijn beste wedstrijd, dus hij moet zeker nog beter kunnen. Maar als ploeg heb je matchwinnaars nodig en hij is duidelijk een matchwinnaar”, besluit Leko.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.