Leko verstuurt waarschuwing: “Dan heeft hij geen plaats meer in de ploeg”

Ivan Leko (trainer Club Brugge)

21 september 2017 11:09 - Club Brugge legde een prima prestatie op de mat tegen KSV Roeselare. Blauw-Zwart vond namelijk maar liefst vijf keer de weg naar doel op Schiervelde. Vorige vrijdag, tegen KV Mechelen, gingen heel wat spelers nog té vaak voor eigen succes.

Dat was tegen Roeselare wel even anders, iets wat onze trainer duidelijk apprecieert. Toch verstuurde Ivan Leko nogmaals een waarschuwing naar zijn groep. “Je kan af en toe eens egoïstisch zijn, dat kan gebeuren.”

“Maar als het blijft duren, dan heeft die speler geen plaats meer in de ploeg. Bij ons telt het collectieve”, aldus Leko met een duidelijke boodschap op de website van Club Brugge. “Wij hebben immers geen Messi of Ronaldo in onze ploeg die op zijn eentje het verschil kan maken.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.