Leko waarschuwt voor AA Gent: “Dat is zeker geen voordeel”

Ivan Leko (trainer Club Brugge)

29 september 2017 17:21 - De sfeer bij Club Brugge en AA Gent kan op dit moment niet meer verschillen. Terwijl bij Club de puzzelstukken de voorbije weken in elkaar gevallen zijn en het aan de leiding staat, zit Gent in een diepe crisis. Daar kwam deze week nog eens het vertrek van Hein Vanhaezebrouck bij. Toch beseft Ivan Leko dat het geen makkelijke match zal worden.

“Het is een ‘clasico’ en dus zijn we maar beter klaar. Gent heeft veel geïnvesteerd. Bij ons werd er in het begin van het seizoen van een overgangsjaar gesproken, terwijl zij samen met Anderlecht als titelfavoriet naar voor werden geschoven. Nu zijn de resultaten bij Gent op dit moment minder, maar we weten tegen wie we spelen”, aldus de coach bij Het Laatste Nieuws.

Dat Vanhaezebrouck er niet meer is, zal volgens Leko ook niet helpen. “Tot twee dagen geleden hadden ze een topcoach die tactisch en fysisch goed getraind heeft. Zeker nu zal het niet makkelijk worden voor ons. De spelers van Gent zullen extra gemotiveerd zijn. Ze zullen grinta en passie willen tonen tegen de leider. Hein is volgens mij één van de beste trainers van de laatste jaren, maar dat hij niet op de bank zit, speelt niet in ons voordeel.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.