Leko zit met gemengde gevoelens na overwinning tegen KV Mechelen

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

15 september 2017 22:40 - Club Brugge speelde vrijdagavond een goeie eerste helft tegen KV Mechelen, maar na de pauze was er niet veel meer te zien. Desondanks won Blauw-Zwart wel verdiend met 2-0 van Malinwa. Ivan Leko analyseert. 

Sprankelend voetbal bleef uit, maar de Brugse coach zag ook heel wat goeie zaken. “Dit was een verdiende overwinning. Al kon de laatste pass soms beter en hadden we in de tweede helft betere keuzes kunnen maken voor doel, dan hadden we nog twee of drie keer kunnen scoren.”

“Maar op bepaalde momenten was de kwaliteit van het voetbal echt goed”, oordeelt Leko bij Sporza. “Ik zie progressie. We moeten tevreden zijn, maar ook een beetje kritisch. De efficiëntie moet omhoog. Ook in de tweede helft hadden we moeten scoren. In de laatste 20 of 30 minuten was er niet genoeg honger en grinta. Daar moeten we vanaf morgen hard aan werken.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.