Lof voor gecontesteerde Verhaeghe: “Hij kan het Belgisch voetbal veel bijbrengen”

Bart Verhaeghe speech

23 september 2017 07:35 - Sinds hij voorzitter van Club Brugge werd in 2011, is Bart Verhaeghe een belangrijke rol gaan vervullen in de Belgische voetbalwereld. Zo is hij sinds enkele jaren ook ondervoorzitter van de Belgische voetbalbond. Met die twee topfuncties ontsnapt hij niet aan de nodige kritiek.

Maar Verhaeghe krijgt ook steun. Zo steekt Mehdi Bayat, met wie Verhaeghe bij de bond vaak samenwerkt, de loftrompet op in Het Laatste Nieuws. “Bart is iemand met een dynamisme en een visie, waarmee hij het Belgisch voetbal veel kan bijbrengen”, vertelt de manager van Charleroi.

Verhaeghe wordt wel eens verweten soms te bruusk te werk te gaan, maar dat nuanceert Bayat. “Bart Verhaeghe en ik vullen mekaar daarbij aan. We hanteren vaak een verschillende stijl, terwijl we dezelfde visie en dezelfde doelen hebben. Als ik de samenwerking tussen Bart en mij in één woord moet omschrijven, dan zou ik zeggen dat we heel complementair zijn.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.